Kindercoach Doelgericht

Kindercoachprakijk in Beers, tussen Cuijk en Grave

 

Hoi! Mijn naam is Marcel Wagemans en ik ben kindercoach in mijn praktijk Doelgericht in Beers (tussen Cuijk en Grave). Als kind heb ik zelf ervaren hoe het is om onzeker te zijn en geen idee te hebben van wat ik wilde doen en kon bereiken.

Die onzekerheid heeft me geleid tot keuzes die achteraf gezien niet brachten wat ik graag had gewild, vooral op het gebied van school en vriendschappen. Ik vermeed uitdagingen, omdat ik dacht dat ik het toch niet zou kunnen.

Als coach ben ik er om een luisterend oor te bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders. Samen gaan we ontdekken wat het kind echt wil en help ik hen te ontdekken waar hun kwaliteiten en talenten liggen. Met deze ondersteuning kunnen we samen de beste keuzes onderzoeken die bij het kind passen.

Belangrijker nog, ik help kinderen te denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ik geloof dat dit een groot verschil maakt in hoe een kind naar zichzelf kijkt. Kinderen hoeven niet langer pleasend gedrag te vertonen om erbij te horen, maar mogen zichzelf zijn en hun unieke pracht laten zien.

Je bent goed zoals je bent

Als kindercoach is het mijn eerste prioriteit om duidelijk te maken dat een kind goed is zoals het is. Samen gaan we kijken naar de dingen waar het kind goed in is en hoe deze kwaliteiten kunnen worden ingezet in nieuwe en uitdagende situaties. Deze situaties kunnen zowel persoonlijke problemen van het kind betreffen, als school- en thuissituaties (zoals scheidingen en verhuizingen).

Bewustwording

We gaan bewustwording creëren rondom negatieve gedachten en deze uitdagen. Het kind zal merken dat het steeds verder groeit en zal ook ontdekken dat er veel meer potentieel in zichzelf zit. En niet onbelangrijk: als coach leer ik het kind om dicht bij zichzelf te blijven en keuzes te maken waar het zich goed bij voelt, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Elk kind heeft recht op een fijn en gelukkig leven.

Mijn opleidingen:

Magie van kindercoaching, Opleiding tot zelfstandig kindercoach
Persoonlijk meesterschap, Cursus in persoonlijke ontwikkeling
NLP&kids coaching, NLP-trainer voor kinderen
Onderwijsassistent MBO4, Variva academy
Sportpsychologie (basiscursus), NHBO Thuisstudie
Training effectief communiceren en leidinggeven, Resultaat gericht coachen, PDCU Uden
KNVB trainerscursus, UEFA B / T.C. 2
BHV cursus, Jaarlijkse BHV (bedrijfs hulpverlening)

Ik sta klaar om kinderen te begeleiden op hun unieke pad naar zelfvertrouwen, persoonlijke groei en een positieve kijk op zichzelf. Samen zullen we ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe zij hun eigen talenten en kwaliteiten kunnen laten stralen. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met je kind op ontdekkingstocht te gaan naar een levenslustig en onbezorgd leven.

BEKIJK HIER MIJN AANBOD

Grotestraat 4
5437 AS Beers
Regio: Cuijk, Beers, Grave, Nijmegen, Boxmeer

BEL OF APP 06 3007 3093

(tussen 9.00u-18.00u)